Az egyszerűség kedvéért

Saját fejlesztésű, könnyen adaptálható, személyre szabott munkafolyamatok

Saját fejlesztésű, modern munkafolyamataink teljes mértékben igazodnak a legkülönlegesebb megrendelői igényekhez is.

A Language Experts egy átlátható és a nyelvi szolgáltatások piacán ritkaságszámba menő működési modellt hozott létre. A modell segítségével munkatársaink garantálják önnek, hogy:

 • Időt, energiát és pénzt takarítanak meg, optimálisan gazdálkodnak erőforrásaikkal.
 • Hatékonyan, gyorsan és pontosan teljesítik a ránk bízott feladatot, folyamatosan magas minőségben.
 • Minimálisra csökken a hibák, tartalmi eltérések és félreértések száma a szövegekben.

A modell segít abban is, hogy könnyen beépüljünk munkafolyamataikba, és észrevétlenül vegyük ki a részünket a vállalat dokumentációval kapcsolatos feladataiból. Így ön nyugodtan koncentrálhat a lényegre – hiszen a soknyelvű dokumentáció legalább annyira fontos, mint az ön kitűnő minőségű terméke, szolgáltatása. Mivel a dokumentáció a minőség elengedhetetlenül fontos eleme – jogos elvárás, hogy azt is körültekintéssel hozza létre. Ha piacvezető megoldásokat alkalmazó, profi csapatunkra bízza e feladatokat, azzal garantálja, hogy a terméket kísérő dokumentáció világszínvonalú és legalább annyira professzionális lesz, mint maga a termék.

Egyszerű és professzionális

A Language Experts Group elismert, nagy tapasztalattal bíró projektmenedzserek, fordítók, tolmácsok, lektorok és más szakértők csapata, akik nem csak elméleti szakemberek, hanem rengeteg sikeres projektben vettek részt együtt és bizonyították professzionalizmusukat.

Ön mindig egyetlen kapcsolattartóval egyeztet majd: ő tartja kézben a munka teljes folyamatát az elejétől a végéig – bármilyen feladatról, bármilyen nyelvről is legyen szó.

Önnek tehát nem kell több megbeszélésen részt vennie, több alvállalkozóval, fordítóval tartania a kapcsolatot, mi minden feladatot elvégzünk.

Nálunk a minőségellenőrzés nem csak egyszer, a projekt végén történik! Kipróbált és több éves minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően a magas minőséget folyamatos, tervszerű minőségbiztosítási lépésekkel garantáljuk – legyen szó bármilyen tevékenységről a fordítástól, a nyomdai munkákon át a csomagolás-előkészítésig és a szinkronstúdiós munkákig.

A kiemelt ügyfélkezelésnek és a hatékony munkavégzésnek köszönhetően a megbízások átfutási ideje is lényegesen rövidebb lehet, ami természetesen a versenyképes árakban is megjelenik.

Mindenre gondolunk

A Language Experts Group kiemelt figyelmet szentel annak, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. Mi megtaláljuk mindazt, amire megbízóinknak szükségük lehet ahhoz, hogy megkönnyítsük munkájukat – így a többnyelvű dokumentumok előállítása sem lesz hosszú, bonyolult folyamat.

Vállaljuk:

 • Műszaki dokumentációk többnyelvű fordítását
 • Pénzügyi, gazdasági szövegek fordítását
 • Weblapok lokalizációját
 • Szoftver lokalizációt
 • Grafikai tervezést, kiadványszerkesztést
 • Szoftverek tesztelését
 • Nyelvi lektorálást
 • Szakmai lektorálást
 • Nyomdai kivitelezést
 • Csomagolástervezést és kivitelezést
 • CD-írást, video készítést

A legmodernebb megoldások

Az általunk használt modern és egyedülálló nyelvtechnológiai rendszernek és a kifejlesztett működési modellnek köszönhetően átlátható, egységes és ellenőrzött folyamatok teszik hatékonnyá a munkánkat.

Munkatársaink a világ bármely pontján, bármikor, akár egy időben is képesek hatékonyan dolgozni egy anyagon.

A terminológiakezelő modul felelős a szakkifejezések egységes használatáért, melyeket természetesen előre egyeztetünk ügyfeleinkkel, hogy a lehető legjobb kifejezéseket találjuk meg és használjuk konzisztensen az anyagokban. Az évek során felhalmozott tudás, a rengeteg speciális szakterminológia rendelkezésünkre áll, így minden esetben javaslatokkal segítjük ügyfeleinket a döntésben.

Az általunk is használt fordítástámogató szoftverek a korábban bármikor lefordított és jóváhagyott, eltárolt szöveget automatikusan felkínálják. Természetesen a fordítónak lehetősége van ezeknek a szövegrészeknek az újraszerkesztésére, illetve azok elfogadására is.

A központi rendszerünkben minden változtatás azonnal rögzítésre kerül és azonnal elérhető, így biztosítva, hogy minden munkatársunk és a feladaton dolgozó szakember a lehető leggyorsabban hozzáférjen a legfrissebb anyagokhoz.