• slider

Leg Hivatás

150 000 000 lefordított szó – 1000 fordító – 100 nyelvkombináció – 10 év tapasztalat  1 cég

A Language Experts Groupot azzal a céllal hoztuk létre, hogy egyszerű megoldást kínáljunk a multinacionális gyártók egyik állandó problémájára. Azaz, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtsunk a többnyelvű dokumentumkezelés valamennyi területén, mindezt a legfejlettebb informatikai háttér segítségével.

A kezdetek óta sok minden változott a LEG-nél, hiszen folyamatosan fejlesztünk, fejlődünk. Egyvalami azonban a kezdetektől nem változott: munkatársainkat, együttműködő partnereinket ma is az adott szakterület kiválóságai közül választjuk ki.

Hisszük, ennek az igényességnek is köszönhetjük, hogy tartósan meg tudtuk vetni a lábunkat a rendkívül magas elvárásokat támasztó japán piacon. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a megalakulásunk utáni években partnereink és megbízásaink száma folyamatosan bővült, árbevételünk nőtt, és az utóbbi évek gazdasági nehézségei ellenére is változatlan szakembergárdával folyamatos, megbízható szolgáltatást tudtunk nyújtani ügyfeleink számára. A piac és ügyfeleink ezt a stabilitást és kitartást meghálálták: az elmúlt két évben újból növekedési pályára állhatott cégünk.