• slider

Fordítás, lektorálás

Komplex szolgáltatásaink részeként büszkék vagyunk a kezelt nyelvkombinációk színes palettájára. Egy átlagos projekt során akár 17 nyelvre is fordítunk egyszerre, és a kész anyag mennyisége egy vastagabb könyv mennyiségének felel meg. Fordítási megbízását a legjobb anyanyelvi szakfordítókkal, lektorokkal és szakemberekkel végeztetjük el. Mert mi tartjuk a szavunkat: nem kell aggódnia a dokumentációk miatt. Foglalkozhat a többi lényeges dologgal.

A tökéletes eredmény érdekében már a fordítás előtt számos feladatot végzünk el az anyagon, és a körültekintően megszervezett fordítási szakasz után is alaposan átgondolt minőségbiztosítási lépések és ellenőrzési fázisok teszik megbízhatóvá és ellenőrizhetővé a munkát. A folyamat során kiemelt figyelmet szentelünk a terminológia kérdésének, ahogy a kiadványszerkesztésnek is. Annak érdekében, hogy minden problémájára megoldást nyújthassunk, számos nyomdával és csomagolástechnikai vállalattal működünk együtt, így Önnek csak a tartalommal kell foglalkoznia.

 

12 lépés:

Munkánk során pontosan azt nyújtjuk, amire szüksége van. Az optimális folyamattervezés érdekében naprakészek vagyunk a legújabb fordítási technológiák terén, amelyek segítségével még tovább tökéletesíthetjük a szolgáltatásainkat.

Ez vezérelt bennünket akkor is, amikor saját, 12 pontos fordítási munkafolyamatunkat kialakítottuk: fordítás előtti feladatok (dtp, terminológiai és technológiai előkészítés), fordítás, kétnyelvű lektorálás, szoftveres minőség-ellenőrzés, célnyelvi lektorálás, végső ellenőrzés, fordítási memória és terminológiai adatbázis karbantartása, fordítás utáni feladatok (nyomdai munkák, csomagolás).

Valamennyi szakterületünkön számos megbízható fordítóval működünk együtt. Széles körű tapasztalatokkal rendelkezünk mindenféle műszaki dokumentáció többnyelvű fordításában, legyen ez autóipar, IT, telekommunikáció vagy gépipar.

 

Szakterületeink:

  • műszaki szövegek
  • jog
  • pénzügy
  • gazdaság
  • pályázati dokumentációk
  • marketinganyagok

Minőségbiztosítás

A lehető legjobb minőség érdekében saját minőségbiztosítási protokollt hoztunk létre. Arra törekszünk, hogy a megrendelőink legkülönfélébb fordítási és feladatigényei esetén is eleget tehessünk a megrendelők és a saját elvárásainknak: mindig a legjobb minőséget adjuk.

Szakértőink körültekintően megvizsgálnak minden aktuális munkafolyamatot és az igényekhez igazítják a minőségbiztosítási rendszerünket. Így biztosak lehetünk magunkban.

Bármilyen komplex problémával is keres meg bennünket, elégedetten fogja zárni a projektet.

További információért keressen bennünket!